Vip интервю

Начало | Vip интервю | Деми Ловато и Джо Манганиело разказват интересни неща за новия филм „Смърфовете: Забравеното селце“

Деми Ловато и Джо Манганиело разказват интересни неща за новия филм „Смърфовете: Забравеното селце“

превод: Мирела Любенова от kidzworld.com | 2017-03-30

Деми Ловато и Джо Манганиело разказват интересни неща за новия филм „Смърфовете: Забравеното селце“

Знаете ли кой ще е най-модерния цвят за тази пролет? Това ще е синьото или по-точно смърфскосиньото, защото още от утре (31-ти март) малките любими сини човечета ще се завърнат с чисто нов филм и чисто ново интересно и дори напрегнато приключение. „Смърфовете: Забравеното селце“ – така е озаглавен най-новият анимационен филм за сините дребосъци. Смърфиета и нейните най-добри приятели Очилатия смърф, Непохватния смърф и Смърфът здравеняк намират мистериозна карта, която ги повежда на увлекателно пътешествие през населената с магически създания Забранена гора. Те се надяват да открият тайнственото изгубено селце, преди злият Гаргамел да направи това. Впускайки се в изпълнено с вълнуващи изпитания, забавен екшън и неподозирани опасности пътуване, Смърфовете са на път да разкрият най-голямата тайна в историята им! Точно няколко часа преди най-новото смърфотно приключение ви представяме едно много специално интервю с Деми Ловато и Джо Манганиело – двамата главни озвучаващи герои на филма.

Джо, харесвал ли си смърфовете като малък?

Разбира се, че кой не ги е харесвал. В действителност все още съм им фен. Всяка събота сутрин с по-малкия ми брат се настанявахме пред телевизора независимо от всичко, защото тогава беше денят за гледането на смърфовете. Помня, че дори имаше едни малки стикери с героите, които с брат ми редовно си купувахме и залепяхме в специална тетрадка, която наричахме „смърфската тетрадка“. Сега нещата не са се променили чак толкова, все още когато мога гледам тези малки сини човечета и дори каня брат си, за да се забавляваме заедно.

Деми, за разлика от Джо ти не си знаела нищо за смърфовете, нали така?

Да, точно така. На всички им е много смешно, но незнайно как аз съвсем наскоро научих, че има нещо такова като смърфове. Всъщност беше, когато ми предложиха да озвучавам Смърфиета. Беше наистина смешно, защото мениджърът ми се обажда по телефона един ден и ме пита: „Искаш ли да озвучаваш Смърфиета в новия филм?“ и аз казвам: „Кой, какъв филм, какво е Смърфиета?“ и той започва да се смее и ме пита не знам ли кои са смърфовете. На мен разбира се ми стана много интересно и седнах и изгледах всичко за тях, което успях да намеря и буквално ги заобичах и естествено се съгласих!

Харесваш ли Смърфиета, защото много хора споделят мнението, че доста приличаш на нея?

Да, определено я харесвам. Аз също смятам, че и тя като мен е смела, любопитна и много красива. ;-)

Досега си правила много неща в кариерата си – била си актриса в не един и два сериала, пееш, изнасяш концерти, била си и съдия в музикално шоу, но никога не си озвучавала анимиран филм. Какво мислиш за тази дейност?

Да се озвучава филм и то за деца не е никак лесна работа. Даже смятам, че е най-трудното нещо от всичко, което съм правила досега. Когато пееш ти всъщност си себе си, но когато озвучаваш филм трябва да вникнеш внимателно в същността на героя и да станеш като него. За деца пък е още по-трудно, защото трябва да ги убедиш, че точно ти си Смърфиета и че това е наистина нейният глас. Ако усетят дори и най-малкото колебание или най-малката грешка, която дори режисьорът не е видял това може да провали целия филм. А децата усещат тези неща, защото са наистина чувствителни и умни. Въпреки това да си призная озвучаването ми хареса повече от снимането на филми, защото когато играх в „Съни на алеята на славата“ накрая ми беше писнало от всички тези дрехи, прически и грим. При озвучаването може да дойда дори и по пижама и пак да го направя както трябва.

Джо, ти озвучаваш Хефти (смърфът спортист), какво мислиш за него?

Харесвам го, много го харесвам. Той е наистина забавен най-вече, защото е тооолкова малък, а пък е ужасно силен и всъщност е доста забавен, знае много хубави смешки. Също като мен, поне последното със сигурност. Ето сега ще ви разкажа една: Баба и внукът ѝ гледат филм. По едно време бабата казва:
– Я, колко са пораснали смърфовете!
А детето отговаря:
– Бабо, това е „Аватар“!
Ха-ха-ха, смешно, нали?

Е, да се надяваме, че филмчето ще е по-вълнуващо от вица на Джо, а ние ви напомняме, че можете да гледате „Смърфовете: Забравеното селце“ от 31-ви март, които специално за нас ще говорят на български с гласовете на Нети, Дони, Лилия Маравиля, Гергана Стоянова, Михаела Филева, Алекс Раева, Васил Банов, Дарин Ангелов, Владимир Зомбори и Ива Стоянова, които несъмнено са се справили също толкова отлично, колкото и Деми Ловато и Джо Манганиело!

Снимки: Sonny и Стефан Марков/Булфото

Вижте още:
Смърфовете – забавните сини човечета
Изненада за любителите на смърфовете!
Теста реши и научи кой герой от смърфовете си ти?



Коментари
2 коментара

гого , ,

Публикувано на 01.04.2017

Искам целият филм

Маргарита Иванова, 13 г.,

Публикувано на 08.05.2017

Аз съм го гледала на кино и е много сладко и забавно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град