Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Какво е да си пазител на дивата природа – в поредицата „Експедиция „Застрашените“

Какво е да си пазител на дивата природа – в поредицата „Експедиция „Застрашените“

Аз детето | 2021-03-09

Какво е да си пазител на дивата природа – в поредицата „Експедиция „Застрашените“

Какво се случва с чудесата на дивата природа и има ли опасност за тяхното съществуване във време, в което екосистемите са подложени на нарастващ натиск от търговски интереси? Отговорите идват с новата документална поредица „Експедиция „Застрашените“, която стартира в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR на 13 март и ще се излъчва всеки уикенд от 09:00 часа.

Всеки епизод представя пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата.

В „Експедиция „Застрашените“ по Bulgaria ON AIR, зрителите ще имат възможността да проследят вълнуващите приключения на Съдърланд до магнетични места, сред които Борнео, Суматра, Сабах, Папуа Нова Гвинея и други. Документалната поредица представя реалните заплахи от изчезване на видове като хоботни маймуни, зелени костенурки, малайската слънчева мечка и други впечатляващи създания на дивата природа през личните разкази на местните, които ежедневно се борят за спасението на тези красиви същества.

Проучването на горещите точки на дивата природа и срещите на Лин Съдърланд с отдадените на мисията да възстановят популацията на изчезващите видове личности – не пропускайте от 13 март, в 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град