Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел за чисто новите им филми!

Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел за чисто новите им филми!

Аз детето | 2019-08-01

Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел за чисто новите им филми!

С общо 23 филма посветени на супергерои, суперзлодеи и комиксови приключения и с последен филм със заглавие „Отмъстителите: Краят“, който излезе през април тази година си мислехме, че една дълга епоха приключи. Смятахме, че Тор, Капитан Америка, Железния човек, Хълк, Спайдърмен, Черната вдовица, Ястребово око, Бойната машина, Черната пантера, Алената вещица и... няма да ги изреждаме всички, сетихте се кои са, са приключили и никога повече няма да ги видим или поне няма да ги видим отново на голям екран, а ще трябва да си припомняме старите им приключения. Все пак в последния филм победиха най-силния от всички злодеи Танос и всеки Отмъстител заживя щастливо. Но не било така! Марвел все още не са готови да ни оставят да приключенстваме в чужди светове и имат какво да ни покажат. Всъщност това е едва началото на една нова епоха с комиксово-филмови приключения. Засега имаме потвърдени за излъчване цели 15 нови филма. Развълнувахте се, нали? Затова нямаме търпение и да ви споделим първите за които вече е ясно всичко.

„The Eternals“

Първият ще е за нови и не чак толкова популярни герои от комикс създаден от легендарния художник на Марвел Джак Кирби. Той ще проследява историята на почти съвършените хора (Eternals), които могат да живеят на практика вечно и имат супер сили като да летят, да се телепортират и други такива. Едно нещо обаче им пречи на перфектния живот и това са Deviants – обикновените хора, които непрекъснато ги нападат, защото не искат те да съществуват. Това което прави Eternals още по-интересни и добри в битката е уникалната им способност да съчетават умовете си в едно цяло. Така не само могат да използват суперсилите си едновременно, но и да бъдат още по-силни. Deviants обаче също не са толкова слаби колкото си мислим. Какво ще стане с цялата тази работа ще разберем около 6-ти ноември 2020 година.

„The Falcon and the Winter Soldier“

Знаменитият Капитан Америка смята да се откаже от своята задача и да заживее спокойно с любимата си далеч от Отмъстителите. Преди това обаче има да свърши още една важна задача, а именно да обучи своя последовател. Да остави друг Капитан Америка, който да помага на света. В случая той ще се казва The Falcon и за щастие ще имаме възможността да проследим цялото това обучение, както и конфликтите между стар и нов бъдещ герой. Във филма са обещани много смешни моменти, както и доста екшън – точно в стил Марвел. Очакваме го с нетърпение през ноември тази година.

„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings“

За първи път от... винаги... Марвел ще навлезе и в света на източните бойни изкуства с този нов филм. В него ще се разказва за китайски кунгфу учител, който се е присъединил към отбора на Отмъстителите. Освен че е най-добрият по кунгфу, той владее и още няколко неща невиждани досега от нито един от супергероите. Какво точно ще се случи и как ще го приемат ще разберем около 12-ти февруари 2021 година.

„WandaVision“

Харесвахте ли Алената вещица (Скарлет Уич), защото ние много. И още повече съжалявахме, че в нито един от филмите досега не ѝ беше обърнато чак толкова внимание, а тя е доста силен и интересен образ. Е, очевидно е имало защо! Вещицата ще получи не просто филм, а цял сериал само за себе си и нейния странен любим Вижън! Очаква се сериалът да стартира през пролетта на 2021 г. За съжаление обаче ще бъде излъчван само на платформата „Дисни+“, но ще намерим начин да го гледаме, нали?

„Loki“

Богът на белите, любимият лош-добър герой на всички се завръща! Вярно, че той умря в още в самото начало на филма „Отмъстителите: Война безкрай“, но явно това е било само привидно. Все още не е ясно за какво точно ще е сериалът или кога ще излезе, но щом е за Локи ще го очакваме с нетърпение, когато и да е и не се съмняваме, че ще е интересен.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град