зоокът

Начало | зоокът | Мечка си направи нощно къпане в басейн в Сопот

Мечка си направи нощно къпане в басейн в Сопот

Аз детето | 2019-11-01

Мечка си направи нощно къпане в басейн в Сопот

Мислехме си, че мечките отдавна вече са се скрили някъде в горите и спят, а те... не само, че не спят, ами дори още го раздават все едно е лято и е време за къпане. Чудите се какво ни става и защо имаме такива мечешки мисли ли? Не сте ли разбрали вече за сензацията от лифта в Сопот? Тогава се радваме, че от нас ще научите за интересната случка! Сигурно знаете, че от време на време в българските градове и села, които се намират близо до най-големите ни планини и гори понякога слизат мечки. Често това за хората е доста страшно, но още по-често мечките не искат да нападат никого, а просто си търсят храна. Не и една Баба Меца от Сопот обаче. Тя е напуснала уютното си укритие в планината, за да се изкъпе в басейн.

Случката се е разиграла преди няколко дни в басейна на фирмата, която стопанисва местния лифт, намиращ се в подножието на Стара планина. На видеото от охранителните камери, което бързо се превърна в хит в социалните мрежи, се вижда как мечката не обръща никакво внимание на табелата „Затворено“ и влиза напълно необезпокоявана в съоръжението, за да си поплува в топлата вода. Кадрите предизвикаха вълна от реакции и коментари, а от фирмата дори се пошегуваха, че мечката е в нарушение, защото ползва басейна без да си е платила входната такса.

„Вижте кой ни е на гости и не е разбрал, че басейнът на Lift Sopot е затворил за сезона. Кой плува с удоволствие без билет“, написаха в страницата си от лифт-Сопот. На кадрите се вижда още, как животното е изкушено от витрините със сладолед и се опитва да си открадне от лакомствата. Оказва се, че това не е първото мечешко посещение на атракцията. Преди повече от 10 дни мечка е била заснета да минава през ограждения в близост до съоръжението, за да стигне до кошери с мед.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град