Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Страната на чудесата ни очаква в „Алиса и Луис“ с незабравими приключения за най-малките

Страната на чудесата ни очаква в „Алиса и Луис“ с незабравими приключения за най-малките

Аз детето | 2020-12-02

Страната на чудесата ни очаква в „Алиса и Луис“ с незабравими приключения за най-малките

Алиса привидно е обикновено момиче, което знае как да създава множество необикновени игри. Един ден тя открива портал към мистериозната Страна на чудесата, където среща всякакви магически герои. Там всичко е възможно и благодарение на смелостта и любопитството на героинята, най-малките зрители ще могат да се впуснат в чудните ѝ приключения. Премиерата на поредицата ще е на 7 декември от 18.00 ч. по Boomerang.

Алиса обича да измисля всякакви страхотни игри. Благодарение на богатото си въображение, тя постоянно изследва нови светове, но не очаква, че един ден ще попадне в истинска непозната земя. Тя ще се пренесе в омагьосано място, където ще се срещне с герои, за които никой дори не е подозирал, че съществуват. Неин водач е милият заек Луис, с когото стават най-добри приятели. Тайният портал към Страната на чудесата е през гардероба на очарователната героиня. С помощта на вълшебен ключ, Алиса отваря портала и се пренася в друго измерение.

Всеки епизод от поредицата води зрителите на най-различни приключения. Въпреки че Страната на чудесата е управлявана от лукава кралица, Алиса не се обезсърчава и често посещава любимото си място. В един от епизодите, смелото момиче ще се изправи срещу владетелката на кралството в оспорван мач по крикет. Кралицата е убедена, че по-младата ѝ съперничка няма шанс, но Алиса ще даде всичко от себе си и ще докаже, че не бива да бъде подценявана. В друг епизод, героинята случайно ще се раздвои, което ще създаде чудесна възможност да се пошегува с приятелите си. Но дали всичко ще върви по план? Алиса ще открие и необикновена черупка, която кралицата ще иска да отмъкне и да запази за себе си. Що се отнася до Луис, той без да иска ще счупи омагьосания часовник и Алиса ще открие, че не си струва да обвинява другите за своите неволи.

Прочетете още:
Невероятната история на истинската Алиса от Страната на чудесата
Алиса и Пепеляшка в страната на чудесата
Ако аз бях Алиса

Премиерата на поредицата „Алиса и Луис“ ще се състои в понеделник, 7 декември и ще продължи всеки ден от 18.00 ч. по Boomerang.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град