Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Време е за епично пътешествие из земята на Ооо с Фин и Джейк

Време е за епично пътешествие из земята на Ооо с Фин и Джейк

Аз детето | 2021-03-30

Време е за епично пътешествие из земята на Ооо  с Фин и Джейк

През април зрителите са поканени да се присъединят към Фин и Джейк на епично пътешествие из земята на Ооо. Това специално предаване включва епизоди от „Време за приключения“, показващи различни места от тази страхотна страна.

Страната Ооо е огромен континент, който крие много невероятни кралства и закътани места. В поредицата „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ зрителите ще получат уникалната възможност да посетят отдалечените региони на Ooo. В един от епизодите, героите ще навестят забавен жълт слон от Кралство Бонбония. А в друг, Фин ще се опита да убеди Джейк, че Принцесата Огън всъщност не е зла. Ще успее ли да го направи, въпреки желанието на героинята да превземе Кралството на Гоблините?

Фин и Джейк също ще пътуват до Облачното кралство в търсене на ново място за живеене. Те ще посетят и пчелния кошер, и къщичката за птици. Гледайте и вижте всичките им приключения!

Премиерата на новата поредица „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ ще е на 5 април от 15.00 ч. А епизодите ще се излъчват всеки делник по Cartoon Network.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град